Mewujudkan Sistem Penilaian On-line yang transparan, efektif, efisien, dan akuntabel
        .:: Menu Login ::.
  Username
Password
Sebagai
Lupa Password
 
.:: Menu Utama ::.
Pengelola

 

Biji UTS2 Basa Jawi TP 2013/2014
Oleh : SUWARNO PUTRO, S.Pd.,M.Pd. - Selasa, 11 Maret 2014
Assalamu 'alaikum ww. Kabiwarakaken dhumateng para putra kelas VIII ABCDEFGHI saha kelas IX ABCD, bilih biji UTS2 Basa Jawi sampun saged dipuntingali wonten ing website wiwit dinten Selasa, 11 Maret 2014. Biji sawontenipun, tegesipun boten wonten remidi. Maturnuwun. Wassalamu 'alaikum ww.
Kembali

Copyright © 2010 - 2015 by SMP Negeri 3 Kebumen | Supported by AMIK PGRI KEBUMEN
Email : smp@smpn3kebumen.sch.id
Jln. S. Parman No. 3 Kebumen telp (0287) 381140
Fax. (0287) 382950